Portfolio

Children's Wellness Center

The project is a renovation of the  30,000 square foot two-story air terminal building on the Northerly Island site (formerly Meigs Field) in Chicago, Illinois. 

The proposal is a Children’s Wellness and Research Center that provides an inclusive and playful journey where kids can elevate their healing process and connect with nature. The design strategy creates new and inclusive spatial relationships between the indoor and the outdoor environment that emphasizes and empathizes with the Northerly Island landscape.

Project's site- Northerly Island

Functions development

Concept

Existing building features

Diagrammatic models

Path experience

Connection to level 2

Program diagrams

Interior Elevation

Sections

Illustrations

Details- Envelope design

Elevations

Healing viod

Sections

Indoor-outdoor connection

1_100 - Photo-Good_edited.jpg

Paths intersection

Front view